Кому і для яких цілей необхідна відновлююча рисова маска з кверцетином Quercetinum Restoring Face Mask?

Суха шкіра потребує якісного, проте виключно дбайливого відшелушування мертвих клітин. Своєчасна ексфоліація шкіри забезпечить їй більш гладкий рельєф та м'якість. Скрабуючі засоби варто обирати дуже обережно, вони повинні бути м'якими і ніжними. З цією метою нашою командою було розроблено надзвичайно ніжну «маску-скраб» без абразивних частинок, що очищує шкіру завдяки пастоподібній текстурі та наявності в своєму складі органічних активних компонентів.

Отже, відновлюючу рисову маску з кверцетином Quercetinum Restoring Face Mask було розроблено для:

- ефективного та ніжного очищення пор, видалення залишків поту та жиру,

- регенерації, заспокоєння та вітамінізації шкіри,

- поверхневого шліфування,

- покращення кровообігу та нормалізації синтезу колагену,

- сповільнення процесів старіння на клітинному рівні.

Завдяки Quercetinum Restoring Face Mask стан шкіри нормалізується, вона почне дихати на повну та буде сяяти зсередини.

Розглянемо основні діючі компоненти відновлювальної  маски:

• Гідролізат протеїнів рису

• Рисова пудра

• Кверцетин

• Оливкова олія

• Воскові гранули соняшника

• Пантенол

Отже, які скрабуючі частинки працюють в цій масці-ексфоліанті?

Основними скрабуючими частинками є рисова пудра та воскові гранули соняшника, які чинять дуже  м’який ексфоліюючий ефект. Оздоровчі властивості рисової пудри полягають в її здатності до загоєння запальних процесів, затримки вологи всередині епідермісу, збільшенні продуктивності колагену в шкірі та регенерації. Цінною властивістю є здатність пудри нормалізувати роботу сальних залоз, відбілювати та вирівнювати тон обличчя. Гранули соняшника м’яко, не травмуючи видаляють омертвілі клітини шкіри, оскільки мають ідеально сферичну та гладку форму. На відміну від синтетичних абразивних частинок, гранули воску не лише ексфоліюють та покращують мікро-циркуляцію в клітинах шкіри, але й формують паралельно тонкий шар воску на ній, який буде живити шкіру, захищати, утримувати вологу та пом’якшувати.

Протеїни рису, що входять в склад маски містять незамінимі  амінокислоти, що регулюють процеси метаболізму в шкірі, вони активізують синтез колагену і еластину, зміцнюють структуру шкіри, усувають дряблість і атонію. Склад гідролізату багатий на   лізин, триптофан, метіонін, вітаміни групи B, PP, K, вітамін Е та мінеральні солі, такі, як калій, кальцій, фосфор. 

Для насичення шкіри ліпідами та відновлення правильної структури ліпідної мантії у маску введені корисну та цінну олію оливки. Вона є надзвичайно багатою на вітамін Е, кофермент Q10; вітамін К і магній, β-каротин; жирні кислоти омега-3, 6, 9. Вітаміни А та D  беруть участь в оновленні епідермісу, а каротин захищає шкіру від впливу УФ-променів.

Кверцетин, що входить в склад відновлюючої маски є потужним антиоксидантом, який заспокоює і відновлює шкіру. Клінічні дослідження 2010  року показали, що він омолоджує клітини, а також стимулює утворення нових. Вважається, що цей компонент є більш м’яким аналогом ретинолу. Кверцетин прекрасно підходить при акне та запальних процесах. Його наявність в складі формули сприяє захисту від вільних радикалів. В ході досліджень було досліджено, що кверцетин здатен захищати дермальні фібробласти значно краще, ніж вітамін Е та С.

Так як суха шкіра потребує зволоження в склад формули було включено пантенол. Крім потужного насичення епідермісу вологою він стимулює регенерацію клітин, природнє вироблення колагену, знімає почервоніння та зменшує прояви запальних процесів. Вітамін В5 є необхідною складовою для правильного метаболізму білків та жирів. Д-пантенол бере участь в усуненні пошкоджень в структурі кератину, стимулює обмін речовин.

Обов’язково рекомендуємо використовувати професійну  та  функціональну маску-ексфоліант перш за все  сухій та екстрасухій шкірі.

Також маска з кверцетином буде корисною і нормальній шкірі та віковій категорії з метою тонізації, омолодження та ліфтингу.

Застосовувати її слід раз або двічі на тиждень. Після очищення та зволоження шкіри, нанести масажними рухами на обличчя,  залиште як маску на обличчі на 2-3хв та гарно по скрабуйте його, залишки змийте водою.

 

 

 

 

29.07.2021