Кому і для яких цілей необхідний крем для рук миттєва регенерація та зволоження?

Стан шкіри рук є не менш  важливий, ніж стан шкіри обличчя. Правильний догляд дозволяє пом'якшити, а то і зовсім нівелювати негативний вплив навколишнього середовища, сонячного впливу, перепадів температури.  У зв'язку з цим епідерміс легко пошкоджується. Виникають мікрорани, тріщини, лущення, почервоніння, сухість або, навпаки, підвищена пітливість.

Крем Express Regeneration для глибокого зволоження та швидкої регенерації шкіри, ефективно пом’якшує та живить  шкіру рук. Даний крем розроблено для:

- повноцінного живлення клітин дерми

- пом’якшення шкіри  

- зволоження всіх шарів дерми

- захисту епідермісу від негативного впливу навколишнього середовища

- стимулювання оновлення шкіри та сприяння заживленню мікротрішин та дрібних ран .

Отже, основними компонентами крему є:

  • фактор NMF
  • олія оливки
  • масло Ши
  • бджолиний віск
  • д-пантенол
  • метилсульфонілметан
  • токоферол

Які ж з компонентів забезпечують живлення дерми?  

Живлення шкіри та збагачення її ліпідами забезпечується завдяки наявності в складі формули Express Regeneration комплексу олії оливки, масла Ши та бджолиного воску. Цей комплекс регенеруватиме, пом’якшуватиме  шкіру, наситить і відновить необхідну кількість, керамідів (ліпідів). Оливкова олія за своїм складом найближча до жирового компонента людського організму і найкраще підходить для чутливої, подразненої шкіри. Вона пом'якшує, усуває почервоніння, подразнення, зберігає вологу, при цьому не блокує нормальне функціонування шкірного покриву. В свою чергу бджолиний віск завдяки наявності великої кількості  вітаміну A є просто необхідним компонентом при догляді за сухою і старіючою шкірою.  Він насичуватиме шкіру вітамінами, сприятиме в швидкому загоєнню саден та порізів.

Правильне зволоження шкіри – важливий фактор її здорового і красивого зовнішнього вигляду.

Комплекс з метилсульфонілметану та мочевини забезпечує в складі формули Еxpress Regeneration потужне зволоження та регенерацію.  Метилсульфонілметан зв’язує молекули води з кератиновими волокнами, пом’якшує епідерміс, чинить сильну протизапальну та антимікробну дії, забезпечує стабільність структури білків. Важливою його особливістю є те, що він перешкоджає склеюванню колагенових волокон, сприяє насиченню клітин киснем. З метою підсилення процесів регенерації та заспокоєння в склад формули було введено алантоїн  та пантенол. Зокрема клінічно доведено, що алантоїн стимулює грануляцію клітин та фібриноліз пошкоджених тканин. Д-пантенол  в складі крему чудово проникає в глибокі шари дерми, де перетворюється у вільну пантотенову кислоту та підсилює дію попередніх компонентів при стимулюванні активного росту та відновлення клітин, зменшує подразнення шкіри, знімає почервоніння та запальні процеси. Особливу увагу при розробці формули було приділено антиоксидантному захисту. Так як шкіра кожного дня зазнає нищівного впливу з боку УФ-випромінювання з цією метою в у склад  формули включено вітамін Е (токоферол) у значному відсотковому відношенні, що дозволяє йому  руйнувати агресивні молекули кисню, до того як вони нанесуть шкоду клітинам.

Наявність в складі тільки натуральних рослинних компонентів, відсутність агресивних хімічних і синтетичних компонентів допомагає не тільки відновити водний баланс шкіри, але і гарантує безпеку використання крему. Крем зволожує і відновлює втрату амінокислот в шкірі, позитивно впливає на її функціональний стан в цілому. Зважаючи на вище наведені факти рекомендуємо використовувати професійний  та  функціональний  крем для рук  двічі на день.

 

 

 

03.09.2021