Кому і для яких цілей необхідний тонер з фітиновою кислотою та екстрактом каштану?

Тонізація є одним з тих елементів повсякденного догляду за шкірою, яким часто нехтують.  Після очищення обличчя і видалення макіяжу нам здається, що немає необхідності ще щось робити перед нанесенням крему. Після вмивання або після кожного контакту з водою порушується природний кислотний рН шкіри. Це означає, що вона втрачає захисний бар’єр, що оберігає шкіру від грибків, бактерій і шкідливого впливу навколишнього середовища. Завдання тонера – відновити природний pH шкіри.  

Тонер з фітиновою кислотою та екстрактом каштану Phytic Face Toner розроблено для забезпечення наступних завдань:

- якісної тонізації та зволоження шкіри, що забезпечується завдяки синергійній дії фітинової та молочної кислот.

- відновлення природнього бар’єру шкіри завдяки наявності в складі екстракту лаврового листя.

- нормалізації роботи сальних залоз та рН шкіри.

- покращення мікроциркуляції крові в дермі.

- зволоження та заспокоєння дерми відбувається задяки комплексній дії пантенолу з гліцерином.

Отже, основними діючими компонентами тонера є:

  • Фітинова кислота
  • Молочна кислота
  • Екстракт лаврового листя
  • Комплекс керамідів

Давайте детальніше поговоримо про дію кожного з компонентів в складі тонера і результати, які слід очікувати при використанні Phytic Face Toner. Фітинова кислота несе в складі тонера зволоження, освітлення, чинить кератолітичну функцію, виявляє потужні антиоксидантні властивості, при цьому вона не викликає подразнень так як чинить вплив лише на зовнішній епідерміс. Кислота в складі формули забезпечує інактивацію тирозинази надлишок якої і є причиною гіперпігментації. Тонер стане незамінним при боротьбі з куперозом, він сприятиме нормалізації виділення себуму, посилить процеси регенерації, вироблення колагену та еластину. Щоб подвоїти ефект епідермального зволоження шкіри та стимулювати біосинтез керамідів додатково в склад формули введено молочну кислоту, яка є важливою складовою натурального зволожуючого фактору шкіри. Ця кислота стимулює клітини до вироблення гілауронової кислоти, утримує вологу та розподіляє її до глибоких шарів дерми, при цьому зменшується  закупорювання сальних залоз, пори звужуються, в шкірі блокується пігментна активність.

Гідролізат протеїнів каштану сприятиме виробленню власної гіалуронової кислоти, підсилить циркуляцію крові, сприятиме звуженню пор. Гідролізат чинить відновлювальну, протинабрякову та бактерецидну дії. Екстракт лавра виявляє в складі формули протизапальну, відбілюючу та тонізуючу дії. Керамідний комплекс  в склад якого входить гідролізат зародків пшениці, трава хвощу, трава деревію буде забезпечувати інтенсивне зволоження. Так як в складі  комплексу є кремнієва кислота, яка є корисною проблемній шкірі: зміцнює кровоносні судини, при цьому прискорюється оновлення клітин, покращується кисневий, водно-сольовий і жировий обмін.

Зважаючи на вище наведені факти рекомендуємо використовувати професійний  та  функціональний тонер для всіх типів шкіри з використанням двічі на день.  Також даний тонер буде корисний для вікової категорії шкіри, з метою відновлення її тонусу, наповнення вологою та стимулювати омолодження. Після очищення шкіри невелику кількість тонера нанести на ватний диск та протерти обличчя, уникаючи ділянки довкрла очей, після того нанести крем відповідно до типу шкіри.

 

31.08.2021