Кому і для яких цілей необхідний відновлюючий крем Post- procedure  Skin Repaire?

Посилена регенерація та заспокоєння  є особливо важливими після проведення різноманітних чисток та агресивних процедур.  Крім того ніжна, тонка, чутлива шкіра потребує захисту та особливого догляду.  Подразнена шкіра втрачає свої захисні функції. Вона гірше поглинає поживні речовини, при цьому знижується сама здатність до регенерації. Зважаючи на це нашою командою було розроблено постпроцедурний крем для глибокого зволоження та швидкої регенерації шкіри, який ефективно  живитиме  шкіру тіла та обличчя.

Крем Post- procedure  Skin Repaire розроблено для:

▪ інтенсивної регенерації клітин епідермісу;

▪ глибокого зволоження та живлення шкіри;

▪ відновлення бар’єрної захисної функції;

▪ відновлення пошкоджених ділянок шкіри;

▪ пришвидшення постпроцедурної реабілітації.

Отже, основними компонентами даного крему є:

▪ масло Ши, олія оливки, бджолиний віск

▪ фактор NMF

▪ д-пантенол

▪ алллантоїн

▪ зволожуючий актив з полісахаридами

▪ токоферол (вітамін Е)

▪ метилсульфонілметан

Сухість  і подразнення шкіри –  проблема, з якою може зіткнутися кожен. Важливою складовою здоров'я шкіри є вмілий постпроцедурний догляд за нею. Після того, як шкіра стала об’єктом активного впливу сонячного проміння, їй потрібна регенерація й оновлення. Для цього існують різні методики: мезотерапія, пілінги. В той самий час обов'язковою умовою є підбір після процедурного догляду, який сприятиме швидкому і ефективному загоєнню і дасть максимальний результат. З цією  метою забезпечити потужну регенерацію і заспокоєння травмованої шкіри обличчя в склад формули було введено аллантоїн, д-пантенол та метилсульфонілметан.

Які ж з компонентів стимулюють регенерацію шкіри? Органічна сірка (метилсульфонілметан) допомагає при виробленні колагену і кератину, нормалізує клітинне дихання, володіє омолоджуючою та протизапальною дією, знімає набряки, покращує колір обличчя. Заспокоєння шкіри відбувається внаслідок тандемній дії аллантоїну та д-пантенолу, які в комплексі чинять додатково кератолітичну, регенераційну та ранозаживляючу  дію, перешкоджають закупорці пор та утворенню комедонів.

Додатково д-пантенол виявляє зволожуючі властивості, так як здатний зв’язувати молекули води.  Потужне зволоження забезпечується завдяки наявності інноваційного зволожуючого комплексу з полісахаридами. Він являє собою молекулярну сітку природних біополімерів з високою концентрацією зволожуючих компонентів, які діють на різних етапах і мають різні сфери впливу, відбувається забезпечення зволоження в дуже короткі терміни.  Утворена молекулярна сітка схожа на захисну плівку, яка поступово вивільняє вологу. Полісахариди забезпечують довготривалу гідратацію шляхом зв’язування води всередині рогового шару на 24 години.

При розробці формули важливу роль було приділено антиоксидантному захисту. З цією метою в у склад включено вітамін Е (токоферол) у значному % відношенні, що дозволяє йому  руйнувати агресивні молекули кисню, до того як вони нанесуть шкоду клітинам. Він сприяє оновленню клітин, допомагає усунути пошкодження, викликані впливом ультрафіолетових променів та помітно згладжує рельєф шкіри. 

Зважаючи на вище наведені факти рекомендуємо використовувати професійний  та  функціональний крем після проведення чистки обличчя, після процедур пілінгів, лазерної епіляції,  а також у випадку сухої, екстрасухої та чутливої шкіри.

 

 

 

25.08.2021