Кому і для яких цілей потрібен гель для вмивання з маслом бабасу та саліциловою кислотою Salicylic Cleansing Face Gel?

Гель для вмивання – це косметичний продукт з легкою желеподібною текстурою, який видаляє з поверхні дерми залишки макіяжу, забруднення, піт, надлишки шкірного сала. Ефективне очищення забезпечують поверхнево-активні речовини, що є основною складовою цих засобів. У рецептуру часто додаються компоненти для догляду – пантенол, рослинні екстракти, органічні кислоти.

Формула гелю Salicylic Cleansing Face Gel розроблена для забезпечення наступних завдань:

- зняття почервонінь та подразнень.

- зволоження шкіри та глибокого очищення пор

- забезпечення активного зволоженя та кондиціонування

- пом'якшення дерми, стимуляції процесів регенерації пошкоджених ділянок епідермісу

- стимуляції синтезу колагену та нормалізації процесів епітелізації.

- регуляції роботи сальних залоз

- відновлення здорового рН шкіри.

З допомогою яких речовин здійснюється очищення шкіри від бруду? Такими речовинами є поверхнево-активні речовини, наш гель містить абсолютно безпечні та натуральні ПАР, які ніжно і без пересушування очищають та дбають про стан вашої шкіри.

Давайте детальніше розглянемо компоненти гелю для жирного та комбінованого типу шкіри:

• Гідролізат протеїнів рису

• Саліцилова кислота

• Бетаїн

• Олія бабасу

• Молочна кислота

• Екстракт розмарину

 

Отже, основним компонентом, що допомагає боротися з проблемами жирного типу шкіри є саліцилова кислота. Вона є одним з найбільш важливих компонентів для лікування акне. В складі гелю для вмивання кислота виявляє потужну протизапальну дією. Саліцилова кислота завдяки своїй хімічній будові глибоко проникає в пори, очищуючи їх стінки від жиру та забруднень, які призводять до прищів. Вона не тільки очищує пори, але і підтягує шкіру, покращує колір обличчя. В складі гелю кислота допоможе ефективно видалити омертвілі клітини і прискорить природні процеси відновлення шкіри, чинитиме потужний себорегулюючий ефект та лікуватиме акне. В складі гелю дію саліцилової кислоти в боротьбі з проблемами жирної шкіри підсилює гідролізат протеїнів рису. Оскільки він не лише пом'якшує і тонізує шкіру, а ще й освітлює постакне, стягує пори, забезпечує рівну пігментацію, сприяє процесам регенерації.

Жирна та комбінована шкіра потребує особливого зволоження тому з цією метою в склад формули введено потужний зволожувач – бетаїн. Він відноситься до класу амінокислот і має широкий спектр косметичних властивостей, основні з яких – це кондиціонування і зняття подразнення шкіри. Даний природній компонент в складі гелю зменшує трансепідермальну втрату вологи, захистить мембрани клітин. В складі косметичного засобу бетаїн усуває сухість і стягнутість епідермісу, зміцнює шкіру на клітинному рівні, попереджає її передчасне старіння та витончення.

В склад формули включено олію бабасу, яка схожа по хімічному складі з кокосовою олією, але багатша на ненасичені кислоти – олеїнову та лінолеву. Олія в складі гелю чинитиме захист шкірної мантії, зволожуватиме та пом’якшуватиме шкіру. Після вмивання гелем з олією бабасу кожна клітинка шкіри вашого обличчя засяє і задихає зсередини.

Щоб підсилити ефект епідермального зволоження шкіри та стимулювати біосинтез керамідів додатково в склад формули введено молочну кислоту, яка є важливою складовою натурального зволожуючого фактору шкіри. Ця кислота стимулює клітини до вироблення гілауронової кислоти, утримує вологу та розподіляє її до глибоких шарів дерми, при цьому зменшується  закупорювання сальних залоз, пори звужуються, в шкірі блокується пігментна активність.

При розробці формули велику роль було приділено антиоксидантному захисту. З цією метою в склад гелю включено екстракт розмарину який надає сильну антиокислювану, протизапальну, ранозагоювальну, тонізуючу дію, покращує мікроциркуляцію, тонізує шкіру. За рахунок сильного антиоксидантного ефекту позитивно впливає на шкіру, що старіє. Додатково наявність екстракту в складі гелю нормалізує діяльність сальних залоз, звужуючи при цьому пори.

Зважаючи на вище наведені факти рекомендуємо використовувати професійний  та  функціональний гель з саліциловою кислотою комбінованій та жирній шкірі, для нормалізації себуму, очищення шкіри, та щоб придати шкірі свіжості та рівного тону, з використанням раз або двічі на день.  Спосіб застосування полягає в наступному – невелику кількість гелю нанести на долоні та вмити обличчя. Ретельно змити водою кімнатної температури та протерти обличчя тонером Lavinell для жирного типу шкіри.

26.07.2021