Кому і для яких цілей потрібна пінка Perfect Cleansing Foam?

Першим етапом правильного догляду за шкірою обличчя є беззаперечно її очищення. Навіть якщо протягом дня ви обходитесь мінімумом макіяжу або зовсім без нього, без спеціальних засобів для очищення шкіри обличчя вам  не обійтися. Річ у тім, що бруд і токсини, які накопичилися на обличчі протягом дня можуть перешкодити клітинам повноцінно «дихати» крізь забиті пори всі процеси регенерації зазнають істотного сповільнення. В цій рубриці ми детально поговоримо про пінку Perfect Cleansing Foam. Як правило, гель і пінка мають однаковий склад, але відрізняються текстурою. Пінка як засіб очищення забезпечує глибоке очищення шкіри обличчя, проникаючи в пори і ретельно видаляючи забруднення. Досить невеликої кількості засобу, щоб забезпечити м'яке очищення і відлущування ороговілих клітин епідермісу. Класично основними компонентами будь-якої пінки є вода та поверхнево-активні речовини (ПАР), які власне несуть в першу чергу ефект очищення шкіри. Досить часто засоби мас-маркету містять в своєму складі високий вміст агресивних іонних ПАР  (натрій лаурил сульфат, натрій лаурет сульфат, амоній лаурил сульфат і т.д), основна причина їх використання є їхня мала собівартість.

В наш час все більше людей відмовляються від використання засобів з жорсткими ПАР, так як вони надмірно травмують і чинять негативний вплив на стан захисного бар’єру. Очищення "до скрипу стало неактуальним. На перший план вийшли безпечні, натуральні та працюючі інгредієнти.

Формула нашої пінки містить виключно м’які поверхнево-активні речовини, перевага яких полягає в м'якому щадному впливі на вашу шкіру.  

Perfect Cleansing Foam розроблено для:

• ефективного очищення шкіри обличчя без пересушування;

• нормалізації гідробалансу епідермісу;

• заспокоєння подразнень та зменшення проявів запальних процесів;

• вітамінізації, зволоження та покращення тону обличчя.

Розглянемо основні компоненти пінки:

• Масло Ши

• Екстракт центелли азійської

• Екстракт зеленого чаю

 • Д-пантенол

З метою насичення шкіри ліпідами ми ввели в формулу масло Ши, яке знижує процеси лущення, запобігає її пересиханню, знімає почервоніння, сприяє зменшенню висипань, пом’якшує епідерміс.

Важливо забезпечити шкірі ефективний антиоксидантний захист. З цією метою ми ввели в склад формули екстракт зеленого чаю. Даний екстракт зробить шкіру більш рівною та сяючою, захищає шкіру від УФ-випромінювання, бореться з запальними процесами та регулює вироблення шкірного сала. Висока концентрація активних поліфенолів екстракті зеленого чаю в кілька разів перевищує активність знаменитого вітаміну Е, в свою чергу кофеїн –  стимулює мікроциркуляцію крові, живить шкіру і знижує набряклість, а таніни підвищують її пружність.

Склад формули додатково збагачено екстрактом центелли азійської, яка сприяє виробленню колагену І та ІІІ типу, гіалуронової  кислоти, збільшує гідратацію епідермісу та посилює мікроциркуляцію крові. Склад екстракту багатий містить вітаміни груп В і С, амінокислоти, каротиноїди. Допоміжними будуть засоби з центеллою азійською для  активної боротьби  з процесами старіння та відновлення захисного бар’єру епідермісу.

Д-пантенол включено в склад пінки з метою   стимуляції регенерації клітин та процесів епітелізації. Він діє як глибокий зволожувач, забезпечує заспокійливу  дію, надає  пружності шкірі. Тому в першу чергу засоби з пантенолом слід  звернути увагу людям, які страждають на виражені вікові зміни в шкірі – сухість та зморшкуватість.

Зважаючи на вище наведені факти рекомендуємо використовувати професійну  та  функціональну пінку для очищення всіх типів шкіри, особливо у випадку вікової та чутливої шкіри,  з використанням двічі на день. Необхідну кількість пінки нанести масажними рухами на шкіру обличчя, після чого змити залишки теплою водою.

05.07.2021