Кому і для яких цілей потрібне молочко демакіяж з маслом Жожоба Make-Up Removing Milk?

До молочка для демакіяжу одні відносяться або з натхненням, або з неприхованим скепсисом: ну ось навіщо воно, якщо можна просто вмитися? Розберемося в особливостях цього продукту і з'ясуємо, за що його варто цінувати.

Молочко –  один із засобів догляду, що не змивається і воно, розроблене для тих, хто погано переносить водопровідну воду і по мірі можливості обмежує з нею контакт. Цей продукт застосовується на першому етапі очищення. І його основне завдання – позбавити шкіру від декоративної косметики, надлишку сала і частинок пилу, які шкіра зібрала за день.

Молочко-демакіяж з маслом Жожоба розроблене з метою забезпечення:

- повноцінного очищення шкіри обличчя.

- підвищення клітинного імунітету та покращення мікроциркуляції крові.

- відновлення структури пошкоджених клітин та захисних властивостей епідермісу.

- стимулювання вироблення еластину та колагену.

- вітамінізації та насичення дерми поживними речовинами.

- стимуляція прискореного росту брів і вій. 

- нормалізації стану ліпідного бар'єру  та захисту шкіри.

Отже, основними компонентами молочка є:

• Олія оливки

• Рицинова олія

• Виноградна олія

• Олія зародків пшениці

• Масло-віск жожоба

• Вітамін Е

Найчастіше при очищенні обличчя використовують гелі для вмивання, вони є досить ефективними та справляються чудово зі своїм завданням, але не кожному типові шкіри підійде гель для вмивання, так як одним з компонентів очищення є ПАР. Вода і масло в складі ж  молочка відмінне поєднання для шкіри, схильної до сухості і подразнень.  Виникає закономірне питання, а які ж компоненти власне беруть участь в знятті косметики? Відповідь є проста – комплекс олив оливки та зародків пшениці , рицинової та виноградної олій, масла-воску Жожоба.  Олії  в складі молочка живитимуть, регенеруватимуть, пом’якшуватимуть  шкіру, наситять і відновлять необхідну кількість, керамідів (ліпідів), відновлять гладкість та м’якість шкіри.

Оливкова олія за своїм складом найближча до жирового компонента людського організму і найкраще підходить для чутливої, подразненої шкіри. Вона пом'якшує, усуває почервоніння, подразнення, зберігає вологу, при цьому не блокує нормальне функціонування шкірного покриву. Рицинова ж олія в свою ж чергу завдяки високому вмісту ретинолу, токоферолу та омега жирних кислот глибоко зволожить та живитиме епідерміс, стимулюватиме вироблення колагену й еластину, завдяки яким підтримується гладкість та пружність шкірного покриву, покращить регенерацію та відновлення клітин. З метою підсилення дії рицинової олії в склад молочка введено цінне масло-віск Жожоба, Олія виноградних кісточок – багата на мінерали, флавоноїдиі вітаміни. Вона тонізує, освіжає мляву і в'ялу шкіру, сприяє розгладженню зморшок, а також зволожує пересушену шкіру під впливом несприятливих чинників.

Особливу увагу при розробці формули було приділено антиоксидантному захисту. Так як шкіра кожного дня зазнає нищівного впливу з боку УФ-випромінювання з цією метою в у склад  формули включено вітамін Е (токоферол) у значному відсотковому відношенні, що дозволяє йому  руйнувати агресивні молекули кисню, до того як вони нанесуть шкоду клітинам. Токоферол (вітамін Е)  володіє широким спектром корисних властивостей, крім того, що він запобігає процесам окиснення, він також утримує вологу в роговому шарі епідермісу, сприяє оновленню клітин, допомагає усунути пошкодження, викликані впливом ультрафіолетових променів та помітно згладжує рельєф шкіри. Тому і називають його вітаміном молодості. Він з легкістю проходить через роговий шар епідермісу і є абсолютно гіпоалергенним.

Зважаючи на вище наведені факти рекомендуємо використовувати професійне  та  функціональне молочко-демакіяж для очищення всіх типів шкіри, особливо у випадку вікової та чутливої шкіри,  з використанням двічі на день.Невелику кількість молочка нанести на ватний диск та зняти макіяж. Після цього протерти обличчя тонером Lavinell за типом шкіри.

 

 

 

16.07.2021