Після 25 років сповільнюються процеси вироблення колагену та еластину, а також вироблення гіалуронової кислоти. Це призводить до появи зморшок, втрати шкірою тонусу та тургору. На сьогодні салони пропонують процедури мезотерапії з використанням ДМАЕ. Така процедура дозволяє досягти максимального результату в питаннях омолодження  епідермісу в найкоротші терміни.  Альтернативою такій процедурі є використання  в повсякденному догляді косметичних засобів склад яких містить ДМАЕ. Відзначається, що косметичними засобами з ДМАЕ теж можна вирівняти овал обличчя і зменшити зморшки навколо очей. Давайте поговоримо про те, що являє собою ДМАЕ та якого результату можна досягти з його допомогою.

ДМАЕ – що це таке?

     Диметиламінометанол  міститься в тканинах людини. В наших косметичних засобах ми активно використовуємо цей компонент. ДМАЕ – антиоксидант. Він нейтралізує шкоду вільних радикалів та захищпє клітини колагену.

Які ж функції виконує ДМАЕ?

- посилює м'язовий тонус,  при цьому стимулюється вироблення нативного ацетилхоліну;
- стабілізує клітинні мембрани;

- захищає клітини від старіння;

- покращує загальний вигляд шкіри;

- освітлює шкіру та бореться з пігментними плямами;
- знижує в'ялість шкіри;
- чинить протизапальну та зволожуючу дію.

     Придбавши крем чи сироватку з ДМАЕ можна досягнути таких самих результатів як і у випадку ін’єкції. Відгуки про такі косметичні продукти свідчать, що засоби дійсно працюють і дають позитивний результат. Дія цих засобів така ж, як і у ін'єкцій, але менш глибока і більш розтягнута в часі. За допомогою косметичних продуктів з ДМАЕ можна підвищити еластичність шкіри і відновити її водний баланс. Креми з  ДМАЕ будуть корисними всім, кому більше 30 років, з метою усунення  пігментних плям, запалень і просто поліпшення роботи сальних залоз. Цей вітамінний комплекс не викликає звикання з боку шкіри і робить її сяючою і здоровою, при цьому він є абсолютно безпечним для здоров'я.

 

 

01.06.2021