Слід дотримуватися  простих правил, що  дозволять Вам правильно подбати про своє обличчя і підкреслити Вашу природну красу.

          В першу чергу догляд за обличчям має бути поетапним та комплексним. Ретельне, але м'яке щоденне очищення і гарний зволожуючий догляд допоможуть зберегти шкіру здоровою протягом довгого періоду часу.

          Якісні косметичні продукти, обрані відповідно до конкретних типів шкіри та її основних проблем, забезпечать захист шкіри Вашого обличчя від шкідливих  зовнішніх  впливів, таких як сонце, спекотний або холодний клімат та забруднене повітря. Вони також можуть допомогти заспокоїти подразнену шкіру, відновити її здоровий стан і запобігти подальшому розвитку шкірних захворювань.

          Отже, першою складовою правильного догляду за шкірою обличчя  має бути

  №1 ОЧИЩЕННЯ.

Надмірний шкірний жир, омертвілі клітини шкіри, бруд, пил і макіяж – все це щодня забруднює шкіру, ускладнює її дихання і порушує природний баланс. Тому і ритуал ранкового і вечірнього догляду повинен починатися з очищення обличчя. Так як міцелярні  рідини не завжди добре справляють з цією функцією ми рекомендуємо використовувати молочко демакіяж, яке містить натуральні масла, що залишить ефект зволоження та догляду, а також  гелі з кислотами, щоб не пересушувати шкіру та залишати комфортні відчуття зволоження та свіжості.  Слід зазначити, що гель необхідно змивати теплою водою. Не можна використовувати воду з надто гарячою або надто холодною температурою, оскільки існує імовірність виникнення закупорень та подразнень. Ідеальним є зняття стійкої косметики, типу туш, м’яким молочком демакіяж та після  вмивання обличчя гелем.

          Наступним етапом має бути

№2 ТОНІЗАЦІЯ якою всі нехтують.  Так як після кожного контакту з водою порушується природний кислотний рН шкіри, всетаки потрібно і корисно застосовувати Тоніки. Порушений рН шкіри означає, що вона втрачає захисний бар’єр, який оберігає її від грибків, бактерій і шкідливого впливу зовнішнього середовища. Основне призначення тоніка – відновити цей природній pH шкіри. Таким чином, він піклується про  щоденну безпеку рН обличчя.

          При догляді за шкірою обличчя слід також включати

№3 СПЕЦІАЛЬНИЙ ДОГЛЯД (наприклад сироватки та концентрати). Вони  направлені на лікування шкірних проблем. Проблеми з гіперпігментацією, акне та старінням шкіри ефективно вирішують з допомогою сироваток та концентратів. Ці продукти містять у своєу складі високу концентрацію активних речовин, наносити їх необхідно вже на очищену та тонізовану шкіру. Засоби основного догляду повинні зволожувати та відновлювати шкіру. Зволоження не тільки збільшує вміст води в шкірі, а й захищає її.

          Якщо ж Ви не використовуєте сироваток, то заключним етапом є

№4 НАНЕСЕННЯ КРЕМУ, оскільки  очищена і тонізована шкіра готова прийняти корисні інгредієнти крему, завести їх в глибини дерми та дати очікуваний та найкращий ефект.

           Крем слід наносити двічі на день вранці і ввечері. Для більшості типів шкіри денний крем повинен відрізнятися від нічного. Це мають бути живильні, зволожуючі,  регенеруючі і омоложуючі, висвітлюючі, загоюючі, антисептичні  та матуючі, тобто море море варіантів, котрі потрібні Вашій шкірі, а головне  час відчасу змінювати їх та доповнювати.

01.10.2020